Zaakvoerder/eigenaar Bonache nv Industrieel Ingenieur

'Waarom ik graag jurylid ben?

Mijn ervaring als zaakvoerder binnen verschillende toeleveringsbedrijven in de onderhoudssector heeft me geleerd dat Veiligheid een dagelijks onderdeel van het leven moet zijn (zowel binnen de thuis- als de werkomgeving). Mijn affiniteit met onderhoudsbedrijven kan een extra inbreng geven aan de jury ivm de problematiek om op verschillende entiteiten (opdrachtgevers) te werken.

Expertise met veiligheid

Als toeleverancier van industriële onderhoudswerken binnen de Nucleaire sector en in Chemische en Petrochemische bedrijven ben ik steeds geconfronteerd geweest met de hoogste veiligheidseisen. In België met zijn wij als onderhoudsfirma één van de pioniers met het behalen van een VCA attest. Van 1982 tot 2004 ben ik steeds actief geweest in de onderhoudssector. Directeur en later eigenaar van een bedrijf gespecialiseerd in mechanisch onderhoud voor de industrie (flensmonteurs, lassers, industriële lekdichtingen, afsluiters, …). Sinds 2004 directeur en sinds 2011 eigenaar/zaakvoerder van de firma Bonache nv. Een Projectsourcing kantoor vooral actief op het gebied van middelmanagement in de Nucleaire en Petrochemische sector. Voorzitter van de afdeling Projectsourcing binnen de beroepsvereniging Federgon.

Laatste nieuws

Waarom deze Award?

De Safe Maintenance Award Benelux (SMAB) stimuleert veilig werken bij  Onderhoudsafdelingen en Technische Dienstverleners. Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten faciliteren wij de kennisuitwisseling op alle niveaus van de organisatie.

Lees meer...

Veilig werk verdient waardering

Veilig werken in de industrie heeft topprioriteit en elk incident is er één teveel. Een belangrijke factor voor veilig werken is de menselijke factor. De juiste mix van cultuur, leiderschap, het juiste voorbeeld en niet in de laatste plaats de overtuiging om veilig te willen werken, zorgen voor bewustzijn en resultaten.

Lees meer...

DIT KAN WORDEN VOORKOMEN!

DIT KAN WORDEN VOORKOMEN!


Ongelukken zijn meestal het gevolg van menselijk gedrag. Onveilig menselijk gedrag.

Menselijk gedrag verander je het beste door: BELONEN. Belonen voor veilig gedrag.

De Stichting Safety at Work heeft tot doel bedrijfsongevallen te verminderen door kennisuitwisseling en het jaarlijks uitreiken van de Safe Maintenance Award Benelux.

De meeste ongelukken gebeuren bij onderhoudswerkzaamheden. Daarom is de Award vooral een beloning voor veilig werken bij onderhoud.

Ook uw bedrijf kan meedingen naar deze Award.

Wat levert het op?
- Een beloning voor veilig gedrag voor uw medewerkers.
- Een kleinere kans op bedrijfsongevallen.
- Een beter veiligheidsbeleid door het doorlopen van de selectieprocedure
- Uitwisseling van kennis en ervaringen in ons Kennisnetwerk, bij bijeenkomsten, via webinars en de LinkedIn groep

Meld u vóór 7 februari a.s. aan voor de Safe Maintenance Award Benelux 2017. Deelname is kosteloos. Vul op www.safemaintenanceaward.com/aanmelden een beknopte vragenlijst in over uw veiligheidsbeleid. Eind februari hoort u of u tot de genomineerden behoort.

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Stichting Safety at Work
Peter van Nierop
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel. +31(0) 6 53 27 88 35
www.safemaintenanceaward.com

Blijf op de hoogte

Deel uw nieuws en blijf op de hoogte via:

LinkedinLogoTransparentSmallTwitterLogoTransparent