Zaakvoerder/eigenaar Bonache nv Industrieel Ingenieur

'Waarom ik graag jurylid ben?

Mijn ervaring als zaakvoerder binnen verschillende toeleveringsbedrijven in de onderhoudssector heeft me geleerd dat Veiligheid een dagelijks onderdeel van het leven moet zijn (zowel binnen de thuis- als de werkomgeving). Mijn affiniteit met onderhoudsbedrijven kan een extra inbreng geven aan de jury ivm de problematiek om op verschillende entiteiten (opdrachtgevers) te werken.

Expertise met veiligheid

Als toeleverancier van industriële onderhoudswerken binnen de Nucleaire sector en in Chemische en Petrochemische bedrijven ben ik steeds geconfronteerd geweest met de hoogste veiligheidseisen. In België met zijn wij als onderhoudsfirma één van de pioniers met het behalen van een VCA attest. Van 1982 tot 2004 ben ik steeds actief geweest in de onderhoudssector. Directeur en later eigenaar van een bedrijf gespecialiseerd in mechanisch onderhoud voor de industrie (flensmonteurs, lassers, industriële lekdichtingen, afsluiters, …). Sinds 2004 directeur en sinds 2011 eigenaar/zaakvoerder van de firma Bonache nv. Een Projectsourcing kantoor vooral actief op het gebied van middelmanagement in de Nucleaire en Petrochemische sector. Voorzitter van de afdeling Projectsourcing binnen de beroepsvereniging Federgon.

Laatste nieuws

Het nieuwe veilig werken

Op 11 april 2018, tijdens de beurs Safety & Health@Work presenteert Safe Maintenance Award Benelux de Masterclass ‘Het Nieuwe Veilig Werken’. Enkele ervaringskundigen geven vernieuwende inzichten voor het verbeteren van de veiligheid van uw werknemers. Met behulp van nieuwe denkmodellen en ervaringen uit de praktijk krijgt u een verfrissende kijk op veilig werken.

Lees meer...

Waarom deze Award?

De Safe Maintenance Award Benelux (SMAB) stimuleert veilig werken bij  Onderhoudsafdelingen en Technische Dienstverleners. Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten faciliteren wij de kennisuitwisseling op alle niveaus van de organisatie.

Lees meer...

Veilig werk verdient waardering

Veilig werken in de industrie heeft topprioriteit en elk incident is er één teveel. Een belangrijke factor voor veilig werken is de menselijke factor. De juiste mix van cultuur, leiderschap, het juiste voorbeeld en niet in de laatste plaats de overtuiging om veilig te willen werken, zorgen voor bewustzijn en resultaten.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Deel uw nieuws en blijf op de hoogte via:

LinkedinLogoTransparentSmallTwitterLogoTransparent