Luc Bovijn

Technical Manager Dana Belgium NV, Dana Incorporated
Off-Highway Drive and Motion Technologies

Waarom jury lid,

Het blijft steeds een uitdaging om binnen organisaties, alsook binnen de verschillende onderhoudsdiensten te streven naar een hoger veiligheidsniveau. Dit zowel top down als bottom up.

Door vele jaren actief te zijn in maintenance en facilitaire  technische projecten is veiligheid en milieu steeds een belangrijker deel geweest binnen de job. Ik zie het ook als mijn taak, zijnde preventie adviseur, deze boodschap steeds aan ieder mee te geven, en zo te kunnen meewerken aan een groeiende veiligheidscultuur binnen onze bedrijven.

Ik hoop ook door deel te nemen als jury, mijn ervaring te kunnen aftoetsen en deze te delen met de deelnemers.

Professionele carrière,

Mei 2012 – heden          Dana Belgium,  Technical manager

Feb 1983 – April 2012   Spector Photo group (nu: Smartphoto).  Technieker, doorgegroeid naar Maintenance manager(1990) tot Technical Group Manager (1996).

Expertise

Door nationaal en internationaal projecten te realiseren in klasse 1 bedrijven rond machine-installaties, facilitaire installaties en gebouwen heb ik de mogelijkheid gehad expertise in veiligheid op te bouwen binnen een breed draagvlak.

Veiligheid en milieu waren steeds een belangrijk onderdeel binnen mijn activiteiten en projecten en maakte steeds deel uit van mijn verantwoordelijkheid binnen de organisatie.

Zakelijk: +32 50 402 391
GSM mobiel: +32 (0) 470 999 391

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ten Briele 3,8200 Brugge, Belgium

www.dana.com

Laatste nieuws

Het nieuwe veilig werken

Op 11 april 2018, tijdens de beurs Safety & Health@Work presenteert Safe Maintenance Award Benelux de Masterclass ‘Het Nieuwe Veilig Werken’. Enkele ervaringskundigen geven vernieuwende inzichten voor het verbeteren van de veiligheid van uw werknemers. Met behulp van nieuwe denkmodellen en ervaringen uit de praktijk krijgt u een verfrissende kijk op veilig werken.

Lees meer...

Waarom deze Award?

De Safe Maintenance Award Benelux (SMAB) stimuleert veilig werken bij  Onderhoudsafdelingen en Technische Dienstverleners. Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten faciliteren wij de kennisuitwisseling op alle niveaus van de organisatie.

Lees meer...

Veilig werk verdient waardering

Veilig werken in de industrie heeft topprioriteit en elk incident is er één teveel. Een belangrijke factor voor veilig werken is de menselijke factor. De juiste mix van cultuur, leiderschap, het juiste voorbeeld en niet in de laatste plaats de overtuiging om veilig te willen werken, zorgen voor bewustzijn en resultaten.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Deel uw nieuws en blijf op de hoogte via:

LinkedinLogoTransparentSmallTwitterLogoTransparent