Frank Hoffman (MSc) - Senior Business Consultant Maintenance & Asset Management Mainnovation bv

'Steeds strenger wordende HSE wet- en regelgeving dwingen bedrijven te zorgen dat installaties veilig zijn voor mens en zijn omgeving. Belangrijkste component van veilig werken is echter het gedrag van mensen. Het creëren van veiligheidsbewustzijn en borging van veilig werken in cultuur en gedrag is mijns inziens nog steeds de grootste uitdaging. De Safe Maintenance Award beloont veilig gedrag en een goede veiligheidscultuur is om die reden een mooie erkenning, waarmee we de beste initatieven ondersteunen.' 

Expertise

Momenteel werk ik als interim manager of als adviseur op het gebied van Maintenance en Asset Management. Ik ben geen theoreticus op het gebied van veiligheid, maar heb wel ervaring op het gebied van verbeteren van veiligheid en betrouwbaarheid van installaties, praktische toepassing van veilig werken en kennis van best practices, opgedaan bij diverse grote bedrijven in Europa. 

Professionele carrière

2013 – heden: BP Lubes Antwerpen – Technical Manager

2010 – heden: Mainnovation BV – Senior Business Consultant Maintenance & Asset Management

2000 – 2010: ARV group BV – Business Consultant Operations & Maintenance

1999 – 2000: Akzo Nobel Nederland BV - Business Consultant Operations

1993 – 1999: FrieslandCampina NV - Process Engineer, Project manager, Procestechnoloog

Opleiding

TU Delft – Scheikundige Technologie (MSc)

Green belt Lean

Terug naar alle juryleden

Laatste nieuws

Het nieuwe veilig werken

Op 11 april 2018, tijdens de beurs Safety & Health@Work presenteert Safe Maintenance Award Benelux de Masterclass ‘Het Nieuwe Veilig Werken’. Enkele ervaringskundigen geven vernieuwende inzichten voor het verbeteren van de veiligheid van uw werknemers. Met behulp van nieuwe denkmodellen en ervaringen uit de praktijk krijgt u een verfrissende kijk op veilig werken.

Lees meer...

Waarom deze Award?

De Safe Maintenance Award Benelux (SMAB) stimuleert veilig werken bij  Onderhoudsafdelingen en Technische Dienstverleners. Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten faciliteren wij de kennisuitwisseling op alle niveaus van de organisatie.

Lees meer...

Veilig werk verdient waardering

Veilig werken in de industrie heeft topprioriteit en elk incident is er één teveel. Een belangrijke factor voor veilig werken is de menselijke factor. De juiste mix van cultuur, leiderschap, het juiste voorbeeld en niet in de laatste plaats de overtuiging om veilig te willen werken, zorgen voor bewustzijn en resultaten.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Deel uw nieuws en blijf op de hoogte via:

LinkedinLogoTransparentSmallTwitterLogoTransparent