Gwin Steenhoudt - Secretaris Generaal Febelsafe vzw

'Waarom ik graag jurylid ben? Als secretaris generaal van Febelsafe (www.febelsafe.be) ligt Safe Maintenance mij nauw aan het hart. Febelsafe heeft als missie veiligheid in het algemeen te behartigen, te verdedigen en te bevorderen: wetenschappelijke en sociale vraagstukken met betrekking tot veiligheid te bestuderen en te bespreken, voorlichtingsvergaderingen en spreekbeurten in te richten. In het Kennisplatform 'Safe Maintenance' van de Safe Maintenance Award Benelux 'leren mensen van mensen'. Door het meedingen naar de Safe Maintenance Award Benelux krijgen zij de kans om hun veiligheidsbeleid in de praktijk te toetsen en te vergelijken met anderen. Dit is verrijkend voor iedereen. Dit is de reden waarom ik tijd vrij wil maken voor dit initiatief.'

Expertise met veiligheid

Sedert 2007 ben ik werkzaam bij Febelsafe. Als Secretaris Generaal ben ik dagdagelijks betrokken bij veiligheid en welzijn. Febelsafe is een Belgische organisatie die zich bezig houdt met veiligheid en welzijn op het werk en in de vrije tijd. De bevordering, de controle en het onderhoud van veiligheids- en beschermingsuitrustingen, veiligheidsorganisatie-systemen en veiligheidsopleidingen in België valt binnen de scoop.

Lid van:

Prebes, ArCoP 

Terug naar alle juryleden

Laatste nieuws

Het nieuwe veilig werken

Op 11 april 2018, tijdens de beurs Safety & Health@Work presenteert Safe Maintenance Award Benelux de Masterclass ‘Het Nieuwe Veilig Werken’. Enkele ervaringskundigen geven vernieuwende inzichten voor het verbeteren van de veiligheid van uw werknemers. Met behulp van nieuwe denkmodellen en ervaringen uit de praktijk krijgt u een verfrissende kijk op veilig werken.

Lees meer...

Waarom deze Award?

De Safe Maintenance Award Benelux (SMAB) stimuleert veilig werken bij  Onderhoudsafdelingen en Technische Dienstverleners. Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten faciliteren wij de kennisuitwisseling op alle niveaus van de organisatie.

Lees meer...

Veilig werk verdient waardering

Veilig werken in de industrie heeft topprioriteit en elk incident is er één teveel. Een belangrijke factor voor veilig werken is de menselijke factor. De juiste mix van cultuur, leiderschap, het juiste voorbeeld en niet in de laatste plaats de overtuiging om veilig te willen werken, zorgen voor bewustzijn en resultaten.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Deel uw nieuws en blijf op de hoogte via:

LinkedinLogoTransparentSmallTwitterLogoTransparent