Maintenance en HSE in de BOSAL GROUP.

Rewards;

  • Maintenance Manager of the year Belgium 2000 .
  • Maintenance incentive award Helsinki 2002.
  • Duty of care award 2016

Waarom ik jurylid ben?

Helaas gebeuren elke dag nog veel en veel te ongelukken in Maintenance. Het is in het belang van de industire om daar meer en meer aandacht voor te vragen.Een prima initatief is daarvoor deze Maintenance Safety Reword die we ook in Belgie al enkele jaren uitreiken teneinde de bedrijven te motiveren, te helpen bij hun verbeteringsproject.Want ondanks het feit dat er maar een kan winnen is het vergelijken van je eigen situatie een prima tool om je positie te bepalen en je verbeteringspotentiaal inzichtelijk te krijgen.

Expertise met veiligheid

  • BEMAS board member en EFNMS GA member (European Asset Management Committee )
  • Member EAMC (former chairman) part of EFNMS
  • Chairman Jury Maintenance award BEMAS 2014, 2015
  • -Member of the jury Maintenance manager of the year

Terug naar alle juryleden

Laatste nieuws

Het nieuwe veilig werken

Op 11 april 2018, tijdens de beurs Safety & Health@Work presenteert Safe Maintenance Award Benelux de Masterclass ‘Het Nieuwe Veilig Werken’. Enkele ervaringskundigen geven vernieuwende inzichten voor het verbeteren van de veiligheid van uw werknemers. Met behulp van nieuwe denkmodellen en ervaringen uit de praktijk krijgt u een verfrissende kijk op veilig werken.

Lees meer...

Waarom deze Award?

De Safe Maintenance Award Benelux (SMAB) stimuleert veilig werken bij  Onderhoudsafdelingen en Technische Dienstverleners. Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten faciliteren wij de kennisuitwisseling op alle niveaus van de organisatie.

Lees meer...

Veilig werk verdient waardering

Veilig werken in de industrie heeft topprioriteit en elk incident is er één teveel. Een belangrijke factor voor veilig werken is de menselijke factor. De juiste mix van cultuur, leiderschap, het juiste voorbeeld en niet in de laatste plaats de overtuiging om veilig te willen werken, zorgen voor bewustzijn en resultaten.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Deel uw nieuws en blijf op de hoogte via:

LinkedinLogoTransparentSmallTwitterLogoTransparent