Disclaimer

Inhoud

De informatie op deze website wordt door de Stichting Safety at Work met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Wij behouden ons het recht voor op elk moment wijzigingen en correcties aan te brengen in de website zonder voorafgaande kennisgeving. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met deze website.

Intellectueel eigendom

Deze website en de inhoud daarvan vallen onder het auteursrecht en/of andere intellectuele eigendomsrechten. Tenzij anders aangegeven, zijn de intellectuele eigendomsrechten op de teksten, afbeeldingen, foto's, merken, logo's en andere materialen eigendom van, of onder licentie verstrekt aan de Stichting Safety at Work.

Het is niet toegestaan om de site of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Stichting Safety at Work. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Niets in deze site kan worden uitgelegd als zouden daardoor impliciet, stilzwijgend, door toezeggingen of anderszins licenties of rechten onder enig octrooi, handelsmerk, auteursrecht, of andere (intellectuele) eigendomsrechten van de Stichting Safety at Work of van derden worden overgedragen.

Persoonlijke informatie

de Stichting Safety at Work respecteert de privacy van bezoekers op deze site en wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld. Privacy staat hoog in ons vaandel. U kunt onze website bezoeken zonder informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u vragen - om bijvoorbeeld met u te kunnen corresponderen, uw aanvraag of inzending te verwerken. De Stichting Safety at Work stellen deze gegevens onder geen beding beschikbaar aan derden, met uitzondering van:

  • derden die worden ingeschakeld om de door u gevraagde producten en service te kunnen leveren;
  • indien de Stichting Safety at Work hier wettelijk toe verplicht word;
  • indien dit noodzakelijk is om de rechten van de gebruiker van de Stichting Safety at Work diensten of om de rechten van de Stichting Safety at Work te beschermen.

Persoonsgegevens

U heeft op de site de mogelijkheid om informatie aan te vragen. Hierdoor krijgt u toegang tot deze services, die alleen beschikbaar zijn als u uw gegevens invult. Deze gegevens worden gebruikt om onze correspondentie te personaliseren. U kunt uw persoonsgegevens, indien u dit wenst, via een schriftelijk verzoek te allen tijde laten verwijderen uit ons bestand. De verwerking van uw persoonsgegevens is conform de Wet bescherming persoonsgegevens

Contact webmaster

Indien u vragen of opmerkingen heeft over het bovenstaande of andere zaken m.b.t. deze site, kunt u altijd contact opnemen met de webmaster via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toepasselijk recht

Op gebruik van deze site is Nederlands recht van toepassing.

 

Hoevelaken, 2016

Laatste nieuws

Het nieuwe veilig werken

Op 11 april 2018, tijdens de beurs Safety & Health@Work presenteert Safe Maintenance Award Benelux de Masterclass ‘Het Nieuwe Veilig Werken’. Enkele ervaringskundigen geven vernieuwende inzichten voor het verbeteren van de veiligheid van uw werknemers. Met behulp van nieuwe denkmodellen en ervaringen uit de praktijk krijgt u een verfrissende kijk op veilig werken.

Lees meer...

Waarom deze Award?

De Safe Maintenance Award Benelux (SMAB) stimuleert veilig werken bij  Onderhoudsafdelingen en Technische Dienstverleners. Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten faciliteren wij de kennisuitwisseling op alle niveaus van de organisatie.

Lees meer...

Veilig werk verdient waardering

Veilig werken in de industrie heeft topprioriteit en elk incident is er één teveel. Een belangrijke factor voor veilig werken is de menselijke factor. De juiste mix van cultuur, leiderschap, het juiste voorbeeld en niet in de laatste plaats de overtuiging om veilig te willen werken, zorgen voor bewustzijn en resultaten.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Deel uw nieuws en blijf op de hoogte via:

LinkedinLogoTransparentSmallTwitterLogoTransparent