Terugblik Safe Maintenance Award 2011

Johnson Controls Refrigeration en Total Raffinaderij de winnaars van 1e Safe Maintenance Award Benelux

Na een spannende eindronde heeft de jury 7 juni 2011 bekendgemaakt dat Johnson Controls Refrigeration en Total Raffinaderij Antwerpen de winnaars zijn van de Safe Maintenance Award Benelux 2011.

In de categorie 'hoofdactiviteit maintenance', ofwel het verzorgen van onderhoud bij andere bedrijven, is Johnson Controls Refrigeration uit Dordrecht (NL) volgens de juryleden de meest toonaangevende organisatie op het gebied veiligheid op en rond de werkplek. Total Raffinaderij Antwerpen BE) valt dezelfde eer te beurt voor de categorie 'bedrijven met een eigen onderhoudsdienst'.

Uitreiking 30 juni 2011 Johnson Controls Refrigeration, Dordrecht (NL)

johnson_controls_sma_havep_2_30062011_400x268px

Renate van Helvoort heeft de Safe Maintenance Award Benelux 2011 in ontvangst genomen. Lees meer ....

Uitreiking 8 juli 2011 Total Raffinaderij, Antwerpen (BE)

total_safemaintenance_havep_1_400x268px

Namens Total heeft CEO Tom Schockaert (midden) de Safe Maintenance Award Benelux 2011 ontvangen. Lees meer ....

 

Uitgebreid verslag uitreiking Johnson Controls Refrigeration 30 juni 2011

Artikel in TIM Nederland 5-2011 als PDF

 

Uitgebreid verslag uitreiking Total Raffinaderij Antwerpen 8 juli 2011

Artikel in TIM België 3-2011als PDF

Initiatief door campagne Veilig Onderhoud van EU OSHA

Gekoppeld aan de campagne rond Veilig Onderhoud van OSHA, het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het werk, lanceren Van Puijenbroek Textiel (VPTex) en Uitgeverij Industriële Pers (UIP) in samenwerking met het vakblad TIM de Safe Maintenance Award Benelux. In juni en juli 2011 zijn de 1e Awards uitgereikt op locatie bij de winnende bedrijven.

Laatste nieuws

Het nieuwe veilig werken

Op 11 april 2018, tijdens de beurs Safety & Health@Work presenteert Safe Maintenance Award Benelux de Masterclass ‘Het Nieuwe Veilig Werken’. Enkele ervaringskundigen geven vernieuwende inzichten voor het verbeteren van de veiligheid van uw werknemers. Met behulp van nieuwe denkmodellen en ervaringen uit de praktijk krijgt u een verfrissende kijk op veilig werken.

Lees meer...

Waarom deze Award?

De Safe Maintenance Award Benelux (SMAB) stimuleert veilig werken bij  Onderhoudsafdelingen en Technische Dienstverleners. Om het veiligheidsbewustzijn te vergroten faciliteren wij de kennisuitwisseling op alle niveaus van de organisatie.

Lees meer...

Veilig werk verdient waardering

Veilig werken in de industrie heeft topprioriteit en elk incident is er één teveel. Een belangrijke factor voor veilig werken is de menselijke factor. De juiste mix van cultuur, leiderschap, het juiste voorbeeld en niet in de laatste plaats de overtuiging om veilig te willen werken, zorgen voor bewustzijn en resultaten.

Lees meer...

Blijf op de hoogte

Deel uw nieuws en blijf op de hoogte via:

LinkedinLogoTransparentSmallTwitterLogoTransparent